Drömmen!

Kommer ni ihåg när jag berättade att vi ville ha ett hus istället för att bo i vår hyresrätt? Så vad är då status på detta, kanske ni undrar.

Förhoppningsvis är det på gång. I höstas signade vi upp oss på ett parhus som skulle byggas. Inflyttning var planerad till augusti i år, men ännu har det inte börjat byggas. Om det blir av, så gissar vi nu på att det kan bli en flytt till höst/vinter.

Så ja, vi väntar! Rätt trist och frustrerande att inte få något besked. Enda fördelen är att vi hinner spara ännu mer pengar till möbler och sånt.

Kontantinsatsen har vi redan sparat ihop till, och det är vi förstås jättestolta över. Vi som tidigare inte alls kunde lägga undan några pengar.

Vi kommer att lägga ett nytt golv i huset, då vi inte gillade det som ska läggas. Så när vi hade pengar till kontantinsatsen, så började vi spara till golvet. Ja, så hårt som vi sparat, så kan jag meddela att det också är klart 😁

Nu satsar vi på nästa mål, som är att kunna inreda huset med ett par mysiga soffor och annat som vi vill ha. Det vore så skönt att bara kunna köpa det vi vill ha. Vilken belöning för hårt slit! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *