Vab och skatteåterbäring!

Förra veckan fick minstingen sitt mässlingvaccin och igår kväll kom tillhörande feber som ett brev på posten. Jag fick äran att vabba, och det är faktiskt väldigt mysigt att krypa upp i soffan med en varm liten unge i famnen. Ute är det grått och trist så vi hänger gärna inne idag. Eventuellt tar vi oss ut en stund för att göra ett par ärenden. Vill ju såklart handla det som är billigt denna vecka.

Jag vill också hämta ett paket med lite vårkläder som jag beställt. Även fast allt var på rea eller med rabattkod så tog det emot att spendera pengar. Tänk så mycket mitt tänk har ändrats, förr hade jag inte ens blinkat åt ett belopp som 3000kr.

Jag tycker ju om kläder, så ibland, rätt sällan dock, så får jag unna mig. Den här månaden hade vi dessutom spenderat rekordlågt på mat så vi är fortfarande inom budgeten. Heja oss!

Idag fick både jag och min man vår deklaration och fick reda på hur mycket vi får tillbaks på skatten. Alltid lika spännande! ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *