Matsmart igen!

Jaha, då har jag varit matsmart igen då. 😀 Mestadels hygienartiklar blev det iofs denna gång. Jag har hållit utkik efter schampo då vår sista flaska var på upphällningen. Och idag hände det faktiskt, den tog slut. Bra tajming att få fyra nya flaskor 😁 Flera flaskor duschkräm blev det också. Nu behöver vi inte tänka på det på ett bra tag.

Tre stora burkar med svartpeppar får hoppa in i skafferiet. Vår pepparkvarn har gapat tom ett tag men nu äntligen har vi kunnat fylla på den. Tidigare har vi köpt peppar för Peogeot-pepparkvarnar, men denna är ju rätt så dyr. Nu provar vi med Santa Maria istället och ser om det funkar lika bra. Våga testa budget ibland, peppar som peppar, eller? Jag återkommer med recension när kvarnen fått mala ett tag ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *