Vad blir det för middag?

Jag har lärt mig att spara pengar på en massa olika sätt, men jag tror att en stor bidragande faktor är att jag inte längre frågar mig själv vad jag och familjen vill äta till middag. Istället kollar vi nu på vad som finns hemma och kompletterar utifrån det.

Då jag är bra på att bunkra upp med matvaror när det är billigt så har jag oftast merparten av ingredienserna hemma.

Förr så valde vi middag efter vad vi ville ha och det resulterade ofta i att vi i stort sett behövde köpa allt till maträtten, förutom lite kryddor och så som oftast finns hemma.

Nu tittar vi på vad som redan finns hemma och det blir så mycket billigare!

Självklart är jag medveten om att jag redan spenderat pengar på allt det jag redan har hemma. Men då detta är köpt på matsmart, samt i vanliga matbutiker när det är extrapris, är det mycket billigare än att handla allt när man ska ha det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *